Construcții hale metalice, la cheie, utilizând ultimele tehnologii în domeniu și materiale premium

HALE INDUSTRIALE

Sistem complet de structuri si inchideri pentru industrii.

Detalii

HALE COMERCIALE

Constructii moderne pentru sectorul comercial, retail si sali de sport.

Detalii

HALE TRANSPORTURI

Depozite logistica, depozite automate, hangare cu deschideri mari.

Detalii

HALE AGRICOLE

Constructii ferme agricole, depozite, silozuri.

Detalii


Materiale și servicii.

Structuri metalice

Structurile metalice se pot fabrica din table sudate sau profile laminate tip europrofile, iar pentru hale cu deschideri mici se pot fabrica din profile usoare galvanizate.

Citeste mai mult

Inchideri hale

Sisteme de inchideri pentru pereti si acoperis in mai multe variante disponibile in functie de domeniul de utilizare a constructiei si de nivelul de izolare termica si fonica din specificatii.

Citeste mai mult

Instalatii – Automatizari

Trape de fum automate, luminatoare cu aerisire, instalatii ventilare, incalzire, racire, iluminare.

Citeste mai mult

Servicii

Proiectare, studii fezabilitate, autorizare, avizare MLPAT. Servicii de constructii montaj si asamblare ”La Cheie”.


Construim pentru dezvoltarea afacerii dvs.

Rufy Roof Engineering este o echipa de profesionişti cu experienţa in construcții începând cu anul 1994, care oferă servicii de proiectare, execuţie si montaj clădiri cu respectarea condiţiilor de calitate în vigoare si cele impuse de beneficiar.

Vreţi sa construiţi un sediu pentru compania dumneavoastră? Aveţi nevoie de un spaţiu de depozitare? Noi vă ajutăm să vă dezvoltaţi afacerea, indiferent de domeniul în care activaţi dumneavoastră. Proiectăm si executăm construcții metalice, hale depozitare, hale producţie, hale pentru ferme zootehnice, construcții retail , sere si solarii, service-uri auto, showroom etc. Noi avem experienţa si cunoştinţele necesare pentru ca dorinţele dumneavoastră să se concretizeze.

Suntem un partener cu experienţă, care vă poate însoţi pe tot parcursul realizării proiectului, fie ca vorbim de o idee, fie de un proiect pe hârtie. Vă oferim consultantă în toate stadiile proiectului, oferim evaluări realiste, evitând să depăşim termene si bugetul alocat, vă ajutăm în demersurile necesare pe lângă instituţiile statului, vă ajutăm sa alegeţi materialele la un preţ optim, fără sa faceţi rabat de la calitate, iar acolo unde este cazul, vă consiliem pentru a obţine finanţarea necesară pentru derularea proiectului.

Împreuna vom găsi soluţii de construire rentabile si durabile in timp.

Echipa Sisteme Hale.